OVER TGAL

Loud. Dat zijn ze zeker. Het plezier en de ervaring spat van het podium. Allemaal ontstaan uit de vraag die oprichtster Renske zichzelf stelde; “wat zou ik zelf op mijn feest willen boeken?” Een girlband natuurlijk!

Want wie staat er niet als een zeehond te klappen wanneer in de kroeg Linda, Roos en Jessica of de Dolly Dots worden gedraaid? Guilty pleasures, geef het maar toe. En we kunnen toch allemaal twerken als de beste op Destiny’s Child? Dat is het repertoire. Girlband hits, van de Three Degrees tot de Spice Girls.

Live

Om het plaatje compleet te maken kiest u als boeker zelf de stijl van TGAL. Past Black & Edgy bij uw thema? Of toch liever Glitter & Glamour? Urban Sporty kan ook, u zegt het maar. De avond wordt compleet gemaakt met herkenbare en strakke choreografieën en waanzinnige 3 tot 5-stemmige harmonieën.

Samenstelling

Alle zangeressen hebben inmiddels een jarenlange en uitgebreide staat van dienst. Deze girlband is waar al deze podium ervaring samensmelt. De band is dan ook samengesteld uit meiden die elkaar vooral leuk en goed vinden, alleen dan kunnen we de fun en de passie die we hebben voor het vak ook echt als groep uitstralen.