Lisa Jane van de Ketterij

Naam: Lisa Jane van de Ketterij

Je kan mij kennen uit de muziekwereld van: heeeeel veel bandjes, want ik val ook regelmatig in o.a.:  the Cave, Flush, Boaz Black and the Soul Patrol, Grandpanick Sessieband, Sister Act, John Straws and Friends, Angelo and friends, Free kicks, BLB, Maluku Soulfood, Lace XXL, Starlight, La Fonque, Jason Bouman. Ook is mijn zusje Julia zangeres, zij doet veel backingvocals voor bekende artiesten in NL. Mijn broertje Jesse is DJ en vliegt heel de wereld over als DJ duo Pep & Rash.

Inspiratiebron: Eigenlijk 2. Mijn ouders. Zij hebben laten zien aan mij hoe ze het muzikantenleven perfect konden combineren met een liefdevol gezinsleven.

Oude muziekheld: Whitney Houston, Michael Jackson, alle oldscool R&B helden.

Nieuwe muziekheld: Beyoncé, Gregory Porter.

Favo guilty pleasure: Journey,  heel veel online shoppen en dan je mandje na een uur legen.

Ik houd van: gezelligheid, lachen en gek doen, vrienden en familie om me heen.

Maar heb een hekel aan: Bevooroordeelde mensen.

Dit vind ik stom: dat geföhnd haar nooit blijft zitten.

Ik wil ooit nog eens: van mijn vliegangst af.

Stiekem heb ik een crush op: hahaha eeuh…. DJ Kura!

Laatste keer dat ik in de kroonluchters hing: hahaha geen idee maar het was waarschijnlijk samen met Renske!

Mij kan je wakker maken voor: Sushi.

Dit wisten jullie echt nog niet van mij: Ik ben echt een Nashville fan (Netflix) Toen de seizoenen klaar waren ben ik gewoon weer opnieuw begonnen!

Quote: Don’t judge people, everybody is fighting their own war inside.

TGAL10535A2-5

Advertenties