Dominique van Son

Naam: Dominique van Son

Je kan mij kennen uit de muziekwereld van: Sesamstraat, Diverse Dinnershows en Evenementen.

Inspiratiebron: Powervrouwen.

Oude muziekheld: Queen, Prince, Thelma Houston & Aretha Franklin.

Nieuwe muziekheld: Beth Hart, Eliza Doolittle, Lianne La Havas & Meghan Trainor.

Favo guilty pleasure: 24Kitchen kijken & daarna besluiten Sushi te bestellen omdat het te veel werk is.

Ik houd van: Yoga, koken, Netflix, knuffelen, de geur van net gewassen spullen, platen draaien, koffie, gezelligheid & wijn, sushi!!

Dit vind ik stom: Wachten op een rood verkeerslicht terwijl er toch écht NIEMAND in de buurt is, pakketjes of monteurs die tussen 09.00uur en 17.00 uur komen en waar je dus de hele dag op zit te wachten! Kerrie.

Ik wil ooit nog eens: Een voorstelling maken die zo slecht is dat mensen met plaatsvervangende schaamte zitten te kijken en dan halverwege ineens een Kick Ass Show neerzetten. Op Yoga Retreat in Bali, een winkel binnenlopen en vragen welk jaar het is. Wachten op antwoord en dan roepen, YES het is gelukt!

Stiekem heb ik een crush op: Die krullenbol uit Bones.

De laatste keer dat ik in de kroonluchters hing: Standaard na een Rosé’tje of twee. Pink wine makes me slutty.

Mij kan je wakker maken voor: Een leuk reisje, een ochtend gymsessie. Of gewoon als je zin hebt om te kletsen.

Dit wisten jullie echt nog niet van mij: Dat ik een ontzettende studiebol ben, gewichtsconsulente ben en filosofie doe voor de lol.

Quote: Work Hard, Stay Humble & Sit back and let Karma fix it.

TGAL10100A2-5-web

Advertenties